WordPress & WooCommerce

Verkkokauppa

Toteutamme yrityksellenne myyntiä takovan verkkokaupan, joita voitte helposti hallita myös itse. Verkkokauppa toteutetaan toiveidenne mukaisesti sisältäen ne toiminnallisuudet, joita digitaalinen liiketoimintanne tarvitsee. Verkkokaupan alustana toimii maailman johtavimpiin verkkokauppa-alustoihin lukeutuva WooCommerce.

Mask

Tutustu referensseihimme

Ravintola SushiPanda uusi verkkokauppa
Sushi Panda Oy
Sushi ravintolan verkkokauppa
Uudet Posirol nettisivut
Posirol Oy
WordPress Julkaisujärjestelmä & Tarjouspyyntökori
REFERNSSIPOHJA3
Zappi
WordPress nettisivut & Dynaamiset hakemistot
REFERNSSIPOHJA3
Teema Line Ltd
WordPress verkkokauppa. Verkkokaupan suunnittelu- ja toteutustyö.
Plastec Verkkokauppa toteutettu WooCommerce pohjalle
Plastec Finland Oy
Muovirakenteiden verkkokauppa (B2B)
Sähkömatti - Verkkokauppa sähköalan yritykselle - WooCommerce
Sähkömatti Oy
Sähköalan yritykselle toteutettu verkkokauppa WooCommerce verkkokauppa-alustalla
Valaisin maahantuojan uusi verkkokauppa
Laatu Group Oy
WooCommerce verkkokaupparatkaisu

Räätälöity verkkokauppa
alk. 4 990€

Verkkokauppa yrityksellenne räätälöitynä juuri yrityksenne näköiseksi ja tarpeisiin. Täyttäkää tarjouspyyntölomake, niin otamme yhteyttä ja teemme kilpailukykyisen tarjouksen.

Uniikki ulkoasu yrityksenne brändin mukaisesti

Ammattitaitoinen graafikkomme suunnittelee näyttävän ulkoasun mieltymystenne ja yrityksenne brändin mukaisesti. Verkkokauppanne erottautuu näin kilpailijoista ja herättää luottamusta ja mielenkiintoa asiakkaissanne

Me hoidamme!

Plastec Verkkokauppa toteutettu WooCommerce pohjalle

Verkkokauppa, jonka omistatte itse

Omistatte verkkokauppanne, emmekä rajoita mahdollisuuksianne teknisin keinoin. Voitte lisätä nettikauppaanne rajattomasti tuotteita ja tuoteryhmiä, tuotekuvia, välilehtiä tai muuta sisältöä.

Kustomoitu verkkokauppa edullisemmin

Toteutamme yritysilmeenne mukaan kustomoidun verkkokaupan WordPress + WooCommerce julkaisujärjestelmän ympärille tuottamaamme sivupohjaa hyödyntäen. Kuvat, fontit, värit ja sisällöt ovat muokattavissa liiketoimintanne mukaan.

uniikki verkkokauppa - woocommerce alustalla

Helppo

Tuotteet & tuoteryhmien hallintatyökalu

Pystytte lisäämään tuotteita ja tuoteryhmiä myös itse. Voitte määritellä tuotteen, hinnan, mahdolliset kampanja-alennukset, tuotekuvat ja tuotekuvaukset. Nettikaupastanne löytyy mahdollisuus myös suurten tuotelistojen lataamiseksi nettikauppaan .csv -muodossa. Pystytte lisäämään jopa satoja tai tuhansia tuotteita nappia painamalla.

Kätevä

Tilausten ja asiakasryhmien hallintatyökalu

Asiakkaillanne voi olla mahdollisuus luoda omat asiakastilit nettikauppaanne. Tilausten ja asiakasryhmien hallintatyökalun kautta pystytte selkeästi käsittelemään tilauksianne ja koordinoimaan myyntiänne, sekä hallinnoimaan varastonne saldoa.

Mask
Group 7
WordPress v 6

Sivustot rakennetaan maailman johtavimman julkaisujärjestelmän ympärille, jonka ansiosta sivustonne käyttävät uusinta tekniikkaa, soveltuvat kaikille käyttölaitteille ja ovat skaalattavissa liiketoimintanne tarpeiden mukaan.

Avaimet käteen

Tilatkaa nettisivupakettimme ja nettisivunne pystyttävät alan ammattilaiset. Teidän ei tarvitse opetella rakentamaan nettisivuja ja pystytte olemaan varmoja, että sivustonne ovat varmasti optimoidut ja ammattimaiset.

Group 5
Kävijäseuranta

Nettisivuille voidaan implementoida sivustojen kävijäseuranta ja näin teidän on helppoa seurata, mistä kävijäliikennettä tulee nettisivuille, toimivatko mainoskampanjat odotetusti ja palvelevatko sivustonne sisällöt asiakkaitanne.

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Kerro meille nettisivuhankkeestasi

Kerro meille hankkeestasi *

Yhteystiedot

Etu- ja sukunimi *
Yrityksesi nimi
Email *
Puhelinnumero
Mistä kuulit meistä?