Hakukoneoptimointi

Nettisivujen hakukoneoptimointi (SEO) ja näkyvyys. Asiakkaanne etsivät Googlesta tuotetta tai palvelua, jota yrityksenne tarjoaa siinä, missä kilpailijannekin. Renkaidenvaihto, ulkoseinän maalaus, saunan lauteet, kasvohoito…

Miten teidän sivunne nousee hakutuloksissa esiin?

Mitä kalliimmasta tuotteesta tai monimutkaisemmasta projektista on kysymys, sitä enemmän asiakkaat ovat valmiita käyttämään aikaa oikean myyjän tai toimijan etsimiseen. Mikäli kilpailua tarjonnasta on kuitenkin paljon, niin usein vain hakutulossivun ensimmäiset yritykset pääsevät mukaan asiakkaan harkintaan. On helpompaa valita viidestä, kuin viidestäkymmenestä.

Hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization) tarkoittaa kaikkia niitä toimenpiteitä, joilla parannetaan nettisivujenne löytymistä hakukoneilla. Nuo toimenpiteet jakautuvat karkeasti:

Oma lukunsa nettisivujenne näkyvyyden kannalta on toki myös

Sivustonne löydettävyyden ja näkyvyyden parantaminen

Kenties nettisivunne ovat teknisesti hyvässä kunnossa ja sisältökin palvelee niin asiakkaitasi, kuin hakukonettakin. Saatat tarvita kuitenkin piristystä nettisivujenne näkymiseen. Näkyvyyttä voi ostaa monella tavalla. Me ostamme näkyvyyttä puolestanne fiksusti. Kysy meiltä tarjousta.

Miten hakukoneoptimointi sitten tapahtuu?

Hakukoneoptimointi on laaja käsite, mutta käytännössä se voidaan jakaa sisällöntuotantoon, palvelimen konfigurointiin, sivustojen lähdekoodin optimointiin, sekä sivustojen latausaikojen optimointiin. Tuottamamme nettisivut ovat hakukoneystävälliset, eli ne on suunniteltu hakukoneita ajatellen.

Tiedostojen optimointi

Sivustoanne toteuttaessa hakukoneoptimoinnissa otetaan huomioon myös sivustojenne sisällön laatu (kuten tiedostokoko) ja toimittamanne materiaali optimoidaan sivustoille mahd. kevyen kokoiseksi, joka lyhentää myös sivustojen latausaikoja.

Sisällöntuotanto & SEO

Voitte ostaa meiltä myös sisällöntuotantopalvelua, jolloin sivuston sisällöt suunnitellaan asiakkaitanne varten, mutta myös hakukoneet huomioiden. Vinkkinä teille, hakukoneet rakastavat ajankohtaisia sivustoja, eli ne ottavat huomioon myös, miten useasti sivustoillenne lisätään sisältöä ja totta kai, minkä laatuista sisältö on.

Suorituskykyä palvelinsalissa

Ylläpitopaketteihimme on katsottu palvelinsalien tarjoajat, joilla palvelimet toimivat luotettavasti, tietoturva on huippuluokkaa ja lisäksi palvelinkapasiteetti ja suorituskyky ovat myös tekniikkansa parhaimmistoa. Näitä asioita ei välttämättä tule ajatelleeksi, mutta mm. webhotellien/palvelinsalien suorituskyky ja palvelimien infrastruktuurit ovat hakukoneiden algoritmeissä isossa arvossa (= nopeasti latautuvat ja luotettavasti toimivat nettisivut).

Koodin optimointi

Sivustojen suunnittelussa hakukoneet otetaan huomioon. Sivustoja voi toteuttaa monella tapaa, jolloin sivustojen lähdekoodi voi olla solmussa, rikki tai yleisesti ottaen turhan raskasta. Tämähidastaa sivustojen latausaikoja ja aiheuttaa yhteensopivuus ongelmia eri selain- ja laiteympäristöissä. Meillä sivustoja suunniteltaessa tarkkaillaan jatkuvasti sivuston latausnopeuksia (PageSpeed Insightsista).

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Kerro meille nettisivuhankkeestasi

Kerro meille hankkeestasi *

Yhteystiedot

Etu- ja sukunimi *
Yrityksesi nimi
Email *
Puhelinnumero
Mistä kuulit meistä?