Labona mainostoimsiton uusi logo

Mainostoimisto Labona OY

Mainostoimisto Labona OY

Google-mainonta kampanjat.
Hinnat alk. 250€/kk

Akkuporakoneet verkosta Kylpylä Tampereella Sähkömies Nokialla

Mainos ● www.yrityksesisivut.fi

#1 Yrityksesi nimi | Paikkakunta - Mainosteksti

Mainosteksti joka herättää asiakkaasi kiinnostuksen ja konvertoi relevanttia ostohalukasta liikennettä yrityksesi nettisivuille.

Mainos ● www.kilpailijansivut.fi

#2 Kilpailija Oy | Kilpailijan mainos

Kilpailijan mainosteksti vastaaville palveluille tai tuotteille. Mainos jää helposti huomaamatta potentiaalisilta asiakkailta jos mainoskampanjaa ei ole optimoitu oikealla tavalla.

Mainos ● www.kilpailijansivut.fi

#3 Kilpailija Oy | Kilpailijan mainos

Kilpailijan mainosteksti vastaaville palveluille tai tuotteille. Mainos jää helposti huomaamatta potentiaalisilta asiakkailta jos mainoskampanjaa ei ole optimoitu oikealla tavalla.

Määritä mainosbudjetti

Määritä mainosbudjetti jonka olet valmis investoimaan
kuukausittain Google-mainontaan.

Määritä kampanjankesto

Kauanko haluat, että mainoskampanjasi näkyy Googlessa?

Yrityksesi tiedot

Haluatko tietää paljonko kustantaisi, että ammattilaiset jatkossa hoitavat
yrityksesi Google-mainos kampanjoinnin? Jätä yhteystietosi niin saat pian tarjouksen perässä!

Yritys
Yhteyshenkilö *
Sähköpostiosoite *
Puhelinnumero

Lisätietoa kampanjaa varten

Mitä tuotteita tai palveluita haluat mainostaa uusille asiakkaille?

Kysyttävää Google-mainonnasta?

Ulkoista Google mainonta
ammattilaiselle

Hakukone-
mainonta

Googlen hakukoneesta etsitään päivittäin tietoa, tuotteita ja palveluita. Mainonnan ammattilaisemme varmistavat, että sinun yrityksesi mainokset näkyvät hakutulosten kärkipäässä kun palveluitasi ja tuotteitasi etsitään. Ulkoista mainonta osaaviin käsiin!

Google
Display

Tehosta mainontaa entisestään hyödyntämällä Google Display mainoksia, jotka herättävät kiinnostuksen tarjoamiasi palveluita ja tuotteita kohtaan. Mainokset voidaan kohdentaa laajamittaisten kohdennusten avulla, kuten esimerkiksi asunnon omistajat tai paikkakunta.

Google
Shopping

Lisää näkyvyyttä ja kasvata verkkokauppasi myyntiä Google Shoppingin avulla. Näytä tuotteidesi kuvat, hinnat ja muut tiedot suoraan Googlen hakutulossivuilla. Houkuttele potentiaalisia asiakkaita ohjaamalla asiakkaasi suoraan etsimänsä tuotteen esittelysivulle. 

Google mainos
Kampanjaraportti

Saat kuukausittain raportin sähköpostiisi kampanjan suoriutumisesta. Olemme tehneet raportista selkeästi ymmärrettävän, josta näet kuinka moni on nähnyt mainoksesi ja kuinka moni on ollut kiinnostunut mainoksistasi kuukauden aikana. Raportti sisältää myös tiedot parhaiten suoriutuvista mainoksista hakutuloksissa sekä käytetyistä avainsanoista ja niiden tehokkuudesta. Näin voit seurata mainoskampanjoidesi vaikuttavuutta ja me voimme yhdessä hienosäätää strategiaa tarpeen mukaan. Pyydä tarjous ja viedään yrityksesi tuotteet ja palvelut näkyville sinne missä niitä eniten etsitään!

Labona mainostoimsiton uusi logo

Digikumppanisi
Labona Oy

Digitalisoituvassa maailmassa yrityksen on oltava näkyvillä siellä, missä sen asiakkaat ovat – verkossa. Google-mainonnan hallinta, optimointi ja raportointi vaativat kuitenkin syvällistä asiantuntemusta, aikaa ja resursseja, joita ei välttämättä löydy yrityksen sisältä.

Ulkoistamalla Google-mainonnan ammattilaisille, voit keskittyä täysin omaan ydinosaamiseesi ja liiketoiminnan kehittämiseen, kun taas me varmistamme, että mainoskampanjasi saavuttaa parhaat mahdolliset tulokset.

Näin helposti ulkoistat
yrityksesi Google mainonnan ammattilaiselle

01
02
03
Pyydä tarjous
Täytä sivuillamme löytyvä tarjouspyyntölomake, jossa määrittelet haluamasi kuukausittaisen mainosbudjetin, kampanjan keston ja kerrot lyhyesti mainostettavista palveluista ja tuotteistasi.


Kartoitus
Käydään läpi tarkemmin toimialaasi, mainostettavia tuotteita ja palveluita, kampanjan tavoitteita jne... Kartoituksen pohjalta valmistelemme mainokset ja määritämme relevantit hakusanat kampanjallesi.

Nauti tuloksista!
Google mainokset alkavat näkyä Googlen hakutuloksissa, kun asiakkaasi etsivät tuotteitasi ja palveluitasi. Tiimimme seuraa jatkuvasti alalla tapahtuvia muutoksia ja käyttävät uusimpia työkaluja ja menetelmiä varmistaakseen, että yrityksesi on aina kilpailun kärjessä.

Valtakunnallista tai paikallista
Google-mainontaa

Valtakunnallinen tai kansainvälinen mainonta

Hyödynnämme tarkkoja kohdennustyökaluja, joiden avulla voimme näyttää mainoksesi oikealle yleisölle, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan – olivatpa he sitten naapurustossa tai toisella puolella maailmaa. Valtakunnallinen ja kansainvälinen mainonta mahdollistaa brändisi kasvattamisen ja uusien markkinoiden valloittamisen. Rajat eivät ole este. Rajat ylittävä kampanjointi voidaan laittaa aluilleen jo tänään!

Hyvin kohdennettua
paikallista mainontaa

Ole paikallisesti näkyvissä ja saavuta tarkasti kohdennettu yleisö Google-mainonnan avulla. Paikallinen mainonta on tehokas tapa tavoittaa asiakkaat juuri siellä, missä he ovat. Hyödynnämme paikannus- ja kohdennustyökaluja, jotta mainoksesi näkyvät ainoastaan valitsemillasi alueilla, parantaen mainonnan tehokkuutta ja säästäen mainosbudjettiasi. Tavoita paikallinen yleisösi ja rakenna vahvoja asiakassuhteita – pyydä tarjous paikallisesta mainonnasta jo tänään!

Kotisivut yritykselle - Labona digitoimisto - logo

Mainostoimisto Labona Oy