Kotisivut yritykselle - Labona digitoimisto - logo

Kotisivut yritykselle

Mainostoimisto Labona Oy

Toteutamme kotisivut yrityksellesi, jotka tuottavat yhteydenottoja, kasvattavat myyntiä ja joita on helppo ylläpitää tai hallita myös itse. Meiltä saat kotisivut yrityksellesi avaimet käteen -periaatteella!

Lukuisat yritykset ovat toteuttaneet kotisivut yrityksellensä kauttamme!

Uudet kotisivut yrityksellesi vaiko nykyisten kotisivujen kehittäminen?

Meiltä saat edustavat ja myyvät kotisivut, verkkokaupan, mobiiliapplikaatiot tai räätälöidyt järjestelmät.
Toimimme yrityksesi kumppanina digimaailman haasteiden kanssa ja autamme sinua onnistumaan!

Usein kysyttyjä
kysymyksiä?

Kotisivujen projektin hinta vaihtelee projektin laajuuden ja vaativuuden mukaan. 

Yksinkertaiset ja informatiiviset kotisivut kustantavat:
850€ – 2500€.

Laajemmat ja toiminnallisuuksia sisältävät kotisivut tyypillisesti kustantavat:
2500€ – 8000€ väliltä.

Vaativimmat ja laajimmat kotisivu- tai järjestelmäprojektit arvioidaan tapauskohtaisesti. Kotisivujen projektin hinta määräytyy materiaalien, projektin vaativuuden, asiantuntija työmäärä sekä toiminnallisuuksien mukaan. Pyydä tarjous ja teemme sinulle reilun tarjouksen.

Projektin laajuudesta ja luonteesta riippuen kotisivut ovat julkaisuvalmiita tyypillisesti 1 – 8 kuukauden päästä kotisivuprojektin starttaamisesta.

Yksinkertaiset ja informatiiviset kotisivut voidaan saada julkaistua:
2 – 6 viikon kuluessa.

Laajemmat ja toiminnallisuuksia sisältävät kotisivut tyypillisesti julkaistaan:
2 – 4 kuukauden kuluessa

Vaativimmat kotisivuprojektit jotka sisältävät paljon materiaaleja, sekä toiminnallisuuksia ja asiantuntija työtä:
4 – 8 kuukauden kuluessa

Pyydä tarjous kotisivuista ja arvioimme sinun projektisi toimitusajan.

Hoidamme puolestasi kotisivujen julkaisun ja toimitamme sinulle ylläpitotunnukset joilla voit hallita kotisivujasi jatkossa myös itse. Solmiessasi Huoleton ylläpitopalvelusopimuksen, hoidamme tietoturva- ja järjestelmäpäivitykset kotisivuillesi, sekä ylläpidämme kotisivuja puolestasi.

Kyllä. Integroimme kotisivustoillesi päivitystyökalun jolla kotisivuja on helppo päivittää itse. Voit muokata kotisivujesi tekstejä, vaihtaa kuvia, lisätä ja hallinnoida sisältöä. Opastamme päivitystyökalun käytössä.

Olemme erikoistuneet WordPress ja WooCommerce -kotisivujen tuottamiseen. Tarvittaessa meiltä löytyy myös osaamista Shopify ja Magenton ympäriltä.

Kyllä. Rakennamme kotisivut avoimen lähdekoodin omaavan julkaisujärjestelmän ympärille. Kotisivut julkaistaan haluamallasi palvelimella, sekä omistajuus siirtyy yrityksellesi.

Valmiina auttamaan!

Ani Antila

Avainasiakaspäällikkö

Stephanie Rchidi

Myyntijohtaja

Melina Lehtinen

Projektipäällikkö, verkkosivujen tuotanto

Emilia Päivärinta

Verkkosivujen tuotanto

Nopea tarjouspyyntö!

Mitä kotisivut maksavat? Kauanko toteutus kestää ja mitä sinulta odotetaan?

Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä

Enemmän myyntiä kotisivujen avulla

Kotisivut ovat yrityksesi markkinointiväline. Potentiaalisille asiakkaillesi kotisivut antavat ensivaikutelman yrityksestäsi ja ovat ”myyntimiehesi maailmalle”. Tiimistämme löytyy designereita, devaajia, mainonnan ja markkinoinnin sekä sisällöntuotannon ammattilaisia. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja katsotaan miten saamme myös sinunkin yrityksesi liiketoimintaan lisää myyntiä uusien verkkosivujen avulla.

Huippunopeat, näyttävät ja optimoidut kotisivut!

Tuottamamme kotisivut ovat hakukoneoptimoituja. Kotisivujen optimointi on tärkeää, sivuston käyttökokemuksen ja hakukoneiden kannalta. Kukaan ei viihdy kotisivuilla, jotka latautuvat hitaasti! Google hakukone myös arvottaa optimoituja sivustoja ja tyypillisesti nostaa hakutulosten kärkeen ne sivustot missä hakukoneoptimointi on otettu huomioon.

Kotisivut yrityksellesi - Meiltä kaikki mitä tarvitset onnistuaksesi verkossa

Tiimimme on toteuttanut satoja kotisivuprojekteja. Meiltä saat laadukkaat ja helposti päivitettävät kotisivut tai vaikka myyntiä takovan verkkokaupan. Tuotamme myös vaativimpiakin kotisivuprojekteja, joissa tarvitaan esimerkiksi kassa- tai varastonhallinta integraatioita, animaatioita, ajanvaraushallintaa, käyttäjäkohtaisia toiminnallisuuksia yms. Kysy lisää tiimiltämme. Tarjoamme ilmaisen konsultaation!

Pyydä tarjous >>

Tuotamme yrityksellesi myyntiä takovan verkkokaupan, jota on helppo hallinnoida itse. Kotisivujen verkkokauppa rakennetaan maailman johtavimman julkaisujärjestelmän ympärille (WordPress + WooCommerce), jonka ansiosta kotisivusi käyttävät uusinta tekniikkaa, soveltuvat kaikille käyttölaitteille ja on skaalattavissa liiketoimintasi tarpeiden mukaan.

Tuotteet & tuoteryhmien hallintatyökalu

Pystyt lisäämään tuotteita ja tuoteryhmiä itse. Määrittele tuote, hinta, mahdolliset kampanja-alennukset, tuotekuvat ja tuotekuvaukset. Nettikaupastasi löytyy mahdollisuus myös suurten tuotelistojen lataamiseksi nettikauppaan .csv muodossa. Pystyt lisäämään jopa satoja tai tuhansia tuotteita nappia painamalla.

Tilausten ja asiakasryhmien hallintatyökalu

Asiakkaillasi voi olla mahdollisuus luoda omat asiakastilit nettikauppaasi. Tilausten ja asiakkaiden hallintatyökalun kautta pystyt selkeästi käsittelemään tilauksiasi ja koordinoimaan myyntiäsi, sekä hallinoimaan varastosi saldoa.

Kattavat maksutavat

Asennamme sinulle valmiiksi ne maksutavat joita haluat nettikaupassasi olevan käytössä.

Suosituimpia maksutapoja ovat Klarna lasku, luottokortitmaksut, Paypal tai halutessasi voit myös sallia tilausten maksamisen toimituksen yhteydessä.

Pyydä tarjous >>

Meiltä löydät talosta omat sisällöntuottajat, jotka kirjoittavat puhelinhaastattelun pohjalta myyvää tekstiä kotisivuillesi.

Pyydä tarjous >>

Integroimme kotisivuillesi ajanvarausjärjestelmän jota on helppo käyttää ja hallinnoida itse. Asiakkaat saavat kuittauksen tehdystä varauksesta. Voit valita haluatko saada varauksen yhteydessä maksun asiakkaaltasi tai maksaako asiakas paikan päällä. Ajanvaraushallinta taipuu yrityksesi tarpeisiin, jos esimerkiksi haluat  määritellä vastaanottoajat kellon aikojen tai viikonpäivien mukaan. 

Pyydä tarjous >>

Tuottamamme kotisivut ovat hakukoneystävällisiä. Tarjoamme lisäksi pitkäaikaista hakukoneoptimointia hakutulosten parantamiseksi. Hakukoneoptimoinnin ansiosta kotisivuillasi on parhaat edellytykset ilmestyä hakutulosten kärkeen orgaanisesti.

Pyydä tarjous >>

Suunnittelemme yrityksellesi kaikki tarvittavat graafiset aineistot aina auto- tai ikkunateippauksista muihin brändimateriaaleihin. Tiimistämme löytyy myös media- ja mainosmaailman ammattilaisia, jotka ovat suunnitelleet lukuisten yritysten tuotelanseeraukset ja mainoskampanjat aineistoineen.

Pyydä tarjous >>

Suunnittelemme mobiiliapplikaatiot aina prototyypistä julkaisuun. Meiltä mobiiliapplikaatiot Android ja iOS käyttöjärjestelmiin. Mobiiliapplikaatio projektit katsotaan aina yhdessä asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti. Helpoiten päästään ottamaan askelia eteenpäin, kun otat meihin yhteyttä ja keskustellaan ideastasi lisää. Tarjoamme ilmaisen konsultaation!

Pyydä tarjous >>

Oli sitten yritykselläsi toiminnanohjausjärjestelmä, varastonhallinta- tai vaikkapa kassajärjestelmä. Hoidamme vaadittavat integraatiot avaimet käteen periaatteella.

Pyydä tarjous >>

Tiimistämme löytyy pitkäaikaista ja ammattitaitoista kokemusta media- ja markkinointialalta. Suunnittelemme ja toteutamme yrityksellesi kampanjan joka ei jää huomaamatta.

Pyydä tarjous >>

DIGI voi olla myös
täysin HUOLETONTA!

Tarjoamme kotisivu asiakkaillemme Labonan Huoleton™ ylläpitopalvelusopimusta, joka pitää sisällään webhotellin, tietoturva- ja järjestelmäpäivitykset. Pienimuotoiset muutokset kotisivuille ja domainosoitteen. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia digiasioista julkaisun jälkeenkään.

Labonan Huoleton™ ylläpitopalvelusopimus
alk. 29€/kk + alv.

Pyydä tarjous nettisivuista

Saamiamme palautteita

Vivathle websites
Vivathle Oy
”Yrityksemme kotisivut toteutettiin yhteistyössä Labona Oy:n kanssa ja olemme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä. Yhteistyö sujui alusta alkaen ketterästi. Asiakkaan kohtaaminen oli rentoa, mutta ammattitaitoista. Nettisivujen ulkoasu ja toteutus huomioi erittäin hyvin yrityksemme vision, tavoitteet ja toiveet. Tuotantoprosessin ajan saimme jatkuvasti infoa, apua ja ohjausta. Uudella aloittavalla yrityksellä on monta hoidettavaa asiaa, paljon uutta opittavaa ja useita eri huolenaiheita. Labonan ansiosta yrityksellämme on ollut alkutaipaleella yksi huoli vähemmän, kun kotisivujen tuotanto ja toteutus sujuivat kitkattomasti ja ammattitaidolla. Kiitos, jatketaan yhteistyötä.”
vivathle.fi
Terveydenhoitoala
Jalkaklinikka Kristalli
”Labonalla on loistava tiimi, joka hoitaa asiakasta kunnioittavasti luotettavasti. Palvelu hyvin ystävällistä. Kaikki sujuivat paremmin mitä osasin odottaa. Sivut ovat toteutettu juuri haluamallani tavalla ja ammattimaiset. Kysymyksiin sai aina nopeasti vastauksen ja työ toteutettiin aikataulussa. Iso kiitos! Voin lämpimästi suositella kaikille Labonaa!”
jalkaklinikkakristalli.fi
www.jgarage.fi
JGarage Oy
”Labona ylitti tarpeemme ja odotuksemme! Labonalta olemme saaneet todella ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua alusta asti. Sivut ja palvelu tehdään huolella ja ajan kanssa. Asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellaan ja ne ylitettiin, sillä emme osanneet edes toivoa ja pyytää näin laajaa palvelua ja monipuolisia sivuja. Lopputulos on täydellinen.”
jgarage.fi

Kotisivut yritykselle | Digitoimisto Labona Oy