Blogi

Labona Oy – Yritystäsi kiihdyttävä digitoimisto !

Kotisivut WordPressillä – Miksi?

Ei ole tainnut jäädä keneltäkään kuulematta, että WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä. Se on suunnittelijan ja koodarin kannalta ehdottomasti erinomainen valinta, mutta miksi yrityksesi kannattaisi valita WordPressillä tehdyt kotisivut? Alla neljä painavaa syytä!

WordPress- sivut ovat varmat ja turvalliset

Tänä päivänä yksi nettisivujen ja yritysten suurimmista ongelmista ovat tietoturvaongelmat. Hakkeroidut sivut voivat heikentää yrityksen uskottavuutta ja mainetta. Hakkerit voivat varastaa luottamuksellisia tietoja tai asentaa haittaohjelmia. WordPressillä on hyvin korkeat turvallisuusstandardit ja se mahdollistaa säännölliset päivitykset ja lisäosat, jotka tekevät sivustoista mahdollisimman turvalliset.  

WordPress- sivut ovat hakukoneystävälliset

Parhaimmatkaan nettisivut eivät tuota yritykselle lisäarvoa, jos niille harva päätyy. WordPress käy erinomaisesti yhteen hakukoneiden kanssa ja näin ollen yhä useammalla potentiaalisella asiakkaalla on mahdollisuus päätyä juuri sinun sivullesi. Myös sivuston latausajat ja sivuston responsiivisuus ovat potentiaalisen asiakkaan kannalta kriittisiä. Nykypäivänä harva meistä jaksaa odottaa sivuston latausta useita sekunteja ja yhä useampi vierailee yrityssivuilla mobiililaitteella. WordPressillä sivuston optimointi on helppoa ja sivut ovat responsiiviset. Lue lisää hakukoneoptimoinnista kauttamme täällä!

WordPress- sivut ovat kokonaan muokattavissa juuri sinun tarpeillesi

Luomalla sivut WordPress- julkaisujärjestelmällä on sivuista aina mahdollisuus tehdä täysin yksilölliset niin värien kuin muotoilunkin kannalta, mutta sivuille on myös mahdollisuus asettaa juuri sinun yrityksesi tarvitsemat lisäosat. Kaipaat sitten yksilöllistä yhteydenottolomaketta, havainnollistavaa karttaa, animaatioita tai chatti- robottia on WordPress- sivuille mahdollisuus lisätä useita käyttäjäänsä helpottavia lisäosia.

WordPress- sivut ovat helppo käyttää

Nettisivut voivat tuoda yrityksellesi huomattavan paljon lisäarvoa, mutta mitä jos aika, osaaminen tai kiinnostus eivät erityisesti riitä nettisivujen pyörittämiseen? WordPress- sivuja on helppo hallinnoida ja käyttää, vaikka teknistä osaamista tai kokemusta nettisivuista ei juuri olisi. Lisäksi käyttö onnistuu helposti myös suomen kielellä ja pienet muutokset onnistuvat verrattain helposti ilman pelkoa, että koko sivu hajoaa.

Päivitykset hoituvat parhaimmassa tapauksessa nappia painamalla, mutta muista kuitenkin varmuuskopioida sivut säännöllisin väliajoin. Kauttamme tehtyihin nettisivuihin on saatavilla myös Huoleton- palvelu, jolloin voit todella keskittyä omaan erikoisalaasi ja antaa meidän hoitaa päivitykset ja pienimuotoiset muutostyöt sivuillesi pienellä kuukausihinnalla!

Pähkinänkuoressa:

  • Varmat ja turvalliset
  • Hakukoneystävälliset
  • Kustomoitavissa juuri sinun tarpeillesi
  • Helppo käyttää

Jatka lukemista:

TOKAP_3D_SEO
Vinkkejä hakukoneoptimointiin 2023 | Nouse hakutulosten kärkeen
Wireframe-Design
Nettisivujen suunnittelu: Loistava käyttäjäkokemus ja houkutteleva visuaalinen ilme
two-young-women-outdoors-in-snowy-weather-are-watc-2022-02-01-22-38-20-utc-scaled
5 vinkkiä aloittavan yrityksen digimarkkinointiin
pretty-young-business-woman-using-her-digital-tabl-2022-02-08-22-39-29-utc-scaled
Kuinka nettisivuprojekti käytännössä etenee?
two-men-working-on-computer-at-home-office
WooCommerce käyttöohjeet - Osa 3 - Tilauksen käsittely
woman-using-computer-laptop
WooCommerce käyttöohjeet - Osa 2 - Tuotetyypit
graphic-designer-working-on-web-project
WooCommerce käyttöohjeet - Osa 1 - Tuotteen lisääminen verkkokauppaan
people-working-at-webstore
Verkkokauppa - ajankohtaiset trendit
web-design-template-copy-space-concept
Nettisivujen ulkoasu - ajankohtaiset trendit
top-view-of-gadgets-near-website-design-template-and-green-plant-on-beige-background
Mitä ottaa huomioon nettisivuja ostettaessa?

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Kerro meille nettisivuhankkeestasi

Kerro meille hankkeestasi *

Yhteystiedot

Etu- ja sukunimi *
Yrityksesi nimi
Email *
Puhelinnumero
Mistä kuulit meistä?